Hey! Ik ben Lorenz, jouw Personal Trainer in Turnhout en omstreken

Op zoek naar een personal trainer in Turnhout? Benieuwd hoe ik je met personal training of group training naar een fittere en gezondere levensstijl kan brengen? Ontdek dan zeker mijn verschillende trainingen. Ik verkies persoonlijke, professionele begeleiding op maat met resultaat.

Ik help je graag verder met:

Personal Training

Tijdens deze vorm van training geef ik je als coach op maat gemaakte trainingen, motivatie, kennis en advies. We bepalen samen haalbare wensen en doelen om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

Small Group Training

De zin om te sporten is er wel, maar je doet dit liever niet alleen? Dan is small group training zeker iets voor jou. Dit is een efficiënte en leuke manier van bewegen in groep van maximum 6 personen. Je traint op jouw niveau en verlegt steeds je eigen grenzen.

Online Coaching

Voor wie het liefst zelfstandig aan de slag gaat is online coaching de ideale oplossing. Je traint waar en wanneer je wil. We bekijken samen wat je doelstellingen zijn en hoe vaak je kan sporten. Op basis daarvan maak ik je schema op en kan jij zelf aan de slag.

Start met 3 gratis oefeningen!

Wil je graag een voorproefje en zelf al een kleine start maken? Bekijk dan zeker deze 3 gratis oefeningen. Wil je daarna toch meer? Stuur me dan gerust een berichtje via de contactpagina!

Word ik jouw personal trainer?

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog twijfels, contacteer me dan gerust via het contactformulier!